Samanii au PREZIS cine va CASTIGA CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL. VIDEO

SAMANII au PREZIS cine va CASTIGA CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL. VIDEO

Samanii peruvieni au prezis cine va castiga Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Castigatoarea titlului mondial a fost aflata in cadrul unui ritual mistic din care nu au lipsit frunzele de coca, cranii pictate si fotografii cu staruri ale balonului rotund, scrie jurnalul.ro.

“Am avut o viziune in care mi s-a infatisat ca aceasta Cupa va ramane in America de Sud. Finala Cupei Mondiale se va disputa cu Argentina si va fi castigata de Brazilia”, a afirmat Juan Osco, cunoscut drept “samanul din Anzi”.

Samanii din cele trei regiuni din Peru (costa Pacificului, Anzii Cordilieri si Amazonia) si-au concentrat fortele in fata stadionului National din capitala intr-un ritual in care au fost invocati brazilianul Neymar, argentinianul Lionel Messi, chilianul Alexis Sanchez, portughezul Cristiano Ronaldo si alti mari jucatori.

Citeste si: ULUITOR! Ce s-a intamplat ASEARA la TV face inconjurul lumii

“Noi am vazut in altarul mistic culoarea bleu (Argentina) si galbena (Brazilia). Cele doua culori s-au amestecat, iar castigatoarea va fi Brazilia”, a asigurat Osco, afisand o replica a Cupei.

“Este o finala de vis, o forta pe care noi am simtit-o, iar Brazilia va invinge blestemul de pe “Maracanazo” – victoria Uruguayului la Cupa Mondiala din 1950 in detrimentul Braziliei – si va uita odata pentru totdeauna de asta”, a adaugat Osco, presedintele Asociatiei Apus (sefii indieni), precizand totodata ca Spania va ajunge in semifinale.

Citeste si: Un fotbalist a trecut prin momente socante la CM din Brazilia

La randul sau, samanul Julio Huaylas de Trujillo (nord), agitand trei cranii, a prezis ca selectionata chiliana, care face parte din Grupa B, alaturi de Spania, Olanda si Australia, va furniza surpriza si va ajunge in semifinale.


Peruvian shamans predict World Cup winner de nocommenttv