Samantha Stosur o lauda pe Simona Halep: Doamne, ce jucatoare!

Samantha Stosur este ultima „victima” de calibru a romancei Simona Halep, australianca fiind uimita de calitatile jucatoarei din Carpati in fata careia s-a inclinat in finala de la Moscova. Sportiva de la Antipozi a recunoscut ca tehnica Simonei a pus-o permanent in dificultate.

“A fost un meci foarte dificil si m-am simtit obosita. Cum a jucat Simona? Doamne, ce jucatoare! Isi face adversarele sa alerge dintr-o parte in cealalta! Trebuie sa recunosc ca Simona a jucat mai bine ca mine. Are lovituri foarte bine controlate, iar miscarea pe teren este de asemenea buna. Trebuie sa fii pregatit sa alergi non-stop si sa lupti pentru fiecare minge pana la sfarsit in fata Simonei, deoarece ea nu cedeaza niciodata!”, a declarat Stosur.

Simona Halep si Samantha Stosur s-au intalnit de cinci ori, bilantul fiind 3-2 in favoarea australiencei. In schimb, ultimele doua intalniri disputate in acest an au fost castigate de romanca. Duminica, in ultimul act al turneului de la Moscova, Simona a trecut de Stosur in doua seturi: 7-6 (7-1), 6-2.

Sursa foto: theaustralian.co.au