Samsung a anuntat oficial evenimentul cu ocazia caruia va fi lansat Galaxy S5. Vezi FOTO in articol

Compania Samsung a anuntat data lansarii Galaxy S5, chiar daca nu a specificat ca este vorba despre acest model. Insa, in invitatia adresa presei exista indicii, la fel ca si in cazul precedentelor lasanri, ca modedelul care va fi lansat este Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 s-ar putea lansa pe data de 24 februarie, potrivit unui anunt postat de pe contul de Twitter SamsungMobile. Marele eveniment ar urma sa se petreaca la Barcelona, in timpul celebrului targ de tehnologie Mobile World Congress, scrie yoda.ro. Compania din Coreea de Sud isi doreste sa pastreze o unda de mister, insa sunt putine sanse ca telefonul in cauza sa nu fie Samsung Galaxy S5. Pe invitatie nu se vorbeste clar despre acest telefon, insa numarul 5 apare de doua ori, semn ca ar fi vorba despre Samsung Galaxy S5.

 

Anul trecut, Samsung Galaxy S4 a aparut tot in cadrul unui eveniment “Unpacked” si cu o imagine asemanatoare, insotita de indicii, ca si acum.

 

Specificatiile despre care se vorbeste la bursa zvonurilor in cazul lui Samsung Galaxy S5 includ un ecran la rezolutia 2K, o camera principala de 16MP cu f/2.2 si o interfata TouchWiz imbunatatita, pusa peste Android 4.4 KitKat. Se mai spune, mai noteaza sursa citata, ca Samsung Galaxy S5 nu va avea senzor de iris, insa va avea senzor de amprenta, asa cum are rivalul iPhone 5S.

Sursa foto: yoda.ro