Samsung a prezentat Galaxy Note 3

Samsung a prezentat cea de-a treia generatie a gamei de telefoane Galaxy Note, noul model fiind mai usor si mai subtire decat precedentele.

Samsung Galaxy Note 3 ofera un ecran cu o diagonala de 5,7 inci, are inaltimea de 151.2 mm si este mai ingust, 79.2 mm, datorita marginilor foarte inguste ale ecranului, conform go4it.ro. Galaxy Note 3 este mai subtire decat versiunea de anul trecut, carcasa avand acum doar 8,3 milimetri grosime, iar greutatea a scazut si ea de la 183 la 168 de grame.

Ecranul foloseste un panou HD Super AMOLED si are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, telefonul urmand sa fie disponibil in doua configuratii hardware: prima dintre acestea va oferi si conectivitate LTE si va fi bazata pe o platforma Qualcomm Snapdragon 800 tactata la 2,3 GHz, in timp ce modelul 3G va folosi noua versiune a procesorului Exynos 5 Octa, tactata la 1,9/1,3 GHz.

Samsung Galaxy Note 3 ofera 3 GB de memorie RAM, 32 sau 64 GB de memorie interna, slot MicroSD, interfata Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, senzor infrarosu si o baterie cu o capacitate de 3200 mAh. Camera foto are un senzor BSI cu o rezolutie de 13 MP, inregistrare video 4K, stabilizare si blit cu putere mare, in timp ce camera frontala are 2 MP.

Noul telefon  va rula Android 4.3, Samsung aducand si cateva imbunatatiri software-ului rulat pe Galaxy Note 2, mai scrie sursa citata. Galaxy Note 3 va fi disponibil in trei versiuni coloristice, alb, negru si roz, iar utilizatorii vor putea achiziţiona separat capace de alte culori. Telefonul va fi disponibil incepand cu data de 25 septembrie, pretul nefiind inca dezvaluit.

 Sursa foto: go4it.ro