Samsung GALAXY K ZOOM, noi poze cu telefonul camera-foto

SAMSUNG GALAXY K ZOOM, cel mai nou TELEFON al companiei sud-coreene, este tot mai aproape de lansare. O demonstreaza ultimele imagini aparute pe internet cu noul SMARTPHONE, care beneficiaza de un zoom optic de 10x.

Din fotografii se poate observa designul carcasei cu punctulete dispuse la o distanta egala pe toata suprafata telefonului, intocmai ca fratele mai mare SAMSUNG GALAXY S5. Partea stanga a TELEFONULUI nu are nici un buton, in timp ce in partea dreapta se vor afla butoanele de oprit/pornit, volum si camera foto.

Citeste si: SAMSUNG GALAXY S5 ZOOM SE VA NUMI K ZOOM

Tot din imaginile publicate de GSM Arena se poate vedea cum lentilele foto nu se afla in relief atunci cand nu sunt folosite.

Din ceea ce se cunoaste pana acum, camera foto de 20 MP va avea un zoom optic de 10x. De asemenea, GALAXY K ZOOM urmeaza sa aiba un display de 4.8 inchi, la o rezolutie de 720 pixeli si un procesor quad-core la 1.6 GHz sau nou Exynos hexa-core cu doua nuclee Cortex-A15 si patru Cortez-A7. In plus, va exista si sistemul Android KitKat cu interfata TouchWiz.

SAMSUNG GALAXY S5 ESTE FACUT “PRAF” IN ULTIMA RECLAMA. VEZI CUM ESTE TESTAT DE CATRE COPII! VIDEO

Sursa foto: gsmarena.com