Samsung Galaxy K Zoom, prezentat oficial. FOTO si VIDEO

Asteptarea a luat sfarsit! SAMSUNG a lansat, oficial, noul GALAXY K ZOOM, o combinatie intre un smartphone si o camera foto/video.

Ca si predecesorul sau, vechiul GALAXY S4, actualul telefon reuseste sa aduca in prim plan caracteristicile unei camere foto performante, alaturi de cele ale unui smartphone pe masura.

Citeste si: SAMSUNG K, TEASER PE INSTAGRAM. VIDEO

Desi specificatiile tehnice au aparut pe internet in urma cu ceva timp, astazi am aflat, oficial, ca noul SAMSUNG GALAXY K ZOOM are o camera foto de 20.7 megapixeli, cu un zoom de pana la 10x si stabilizator optic de imagine. Camera foto secundara, afla in partea frontala a telefonului, este destul de slaba in comparatie cu cea principala, avand numai 2 megapixeli.

In ceea ce priveste telefonul, GALAXY K ZOOM are un ecran de 4.8 inchi, cu o rezolutie Super AMOLED de 1280×720 pixeli, un procesor Exynos 5 Hexa SoC, din patru core la 1.3GHz (quad-core) si alte doua core la 1.7GHz (dual-core), 2 GB de RAM si un spatiu de stocare de 8 GB, extensibil prin microSD la 64 GB.

Citeste si: SAMSUNG GALAXY K ZOOM, NOI POZE CU TELEFONUL CAMERA-FOTO

SAMSUNG GALAXY K ZOOM va ajunge in magazine in cateva zile, in trei variante de culori (negru, alb si albastru), la pretul de 499 de euro.

Sursa foto si video: androidcentral.com, youtube.com