Samsung Galaxy S4 si tableta Galaxy Tab 10.1 ar putea sa fie interzise in SUA. Vezi in articol motivul

Compania Apple a cerut interzicerea unor produse ale rivalei de la Samsung in SUA, printre care varful de gama, Samsung Galaxy S4, si tableta Galaxy Tab 10.1.

Razboiul dintre Apple si Samsung continua si de sarbatori, intre cele doua companii rivale dandu-se o lupta apriga pentru suprematie la nivel mondial. O instanta din California a primit o cerere din partea Apple de a interzice vanzarea a  peste 20 de modele de smartphone-uri si tablete Samsung in SUA, scrie antena3.ro, precum Galaxy S4 si Galaxy Tab 10.1.

Cele doua gadgeturi, care au format si in trecut obiectul unui proces intre cele doua companii, nu sunt inca prezente pe piata sin SUA, dupa ce reprezentantii Apple au cerut judecatorului districtual Lucy Koh din San Jose, California, sa interzica vanzarea produsele respective dupa ce juratii au stabilit ca acestea incalca patentele Apple.

Cei doi mari producatori de smartphone-ui la nivel mondial au cheltuit sute de milioane de dolari cu procesele in care se acuza reciproc de copierea functiilor telefoanelor, daunele totale datorate de Samsung companiei americane fiind in prezent de 930 milioane de dolari.

Sursa foto: yoda.ro