Samsung Galaxy S5 a intrat in productia de serie. Foto in articol

Samsung Galaxy S5, viitorul varf de gama al companiei din Coreea de Sud a intrat, conform ultimelor informatii, in productia de serie.

Noile caracteristici ale Samsung Galaxy S5, precum rezolutia Full HD de 2.560 x 1440 pixeli a ecranului si procesorul performant octa-core de 64 de biti, l-ar putea duce in fotoliul de lider pe piata telefoanelor mobile din anul 2014, scrie ziare.com. Desi infromatiile nu sunt confirmate in mod oficial, Samsung Galaxy S5 va avea un ecran QHD AMOLED de 5,25 inchi. Conform publicatiei coreene DDaily, ecranul va utiliza un aranjament diamant al pixelilor, similar cu structura existenta la Samsung Galaxy S4 sau la Galaxy Note 3.

Unele zvonuri aparute in presa anunta ca Samsung ar putea fi prezentat in luna ianuarie 2014, iar lansarea sa fie prevazuta in februarie, insa nu exista nicio informatie sigura din partea producatorului, mai scrie sursa citata. Producatorul coreean ar putea sa vina si cu o alta imbunatatire fata de modelul anterior, printr-o carcasa metalica care sa inlocuiasca pe cea din policarbonat.

Sursa foto: ziare.com