SAMSUNG GALAXY S5: Au aparut primele preturi! Vezi aici cat va costa flagshipul companiei coreene

A trecut numai o saptamana de la lansarea celui mai nou telefon Samsung din seria Galaxy, insa retailerii europeni au inceput deja sa afiseze preturile pentru el. Vezi mai jos cu cat se vinde noul Galaxy S5 si cand va fi disponibil.

Clove

Retailerul britanic Clove a listat versiunea de 16GB a lui Galaxy S5 la un pret de precomanda de 550 de lire sterline (aproximativ 670 de euro), TVA inclus, scrie ibtimes.com. Potrivit lui Clove, primele stocuri vor fi disponibile din 11 aprilie.  

Citeste si: SAMSUNG GALAXY S5: Tot ce trebuie sa stii despre cel mai hot SMARTPHONE al momentului. GALERIE FOTO

Amazon.es

Samsung Galaxy S5 -16GB are un pret de lista, pe Amazon Spania, de 729 lire sterline (aproximativ 890 euro). Potrivit paginii de internet a site-ului, vanzatorul este chiar compania Samsung, ceea ce face si mai credibil pretul anuntat.  

Amazon.de

Varianta nemteasca a Amazon anunta flagshipul companiei coreene, in aceeasi configuratie, la 699 lire sterline (aproximativ 850 euro).

Unlocked-Mobiles

Retailerul Unlocked-Mobiles listeaza noul Samsung Galaxy S5 la un pret pentru precomanda de 549.98 lire (aprixmativ 670 euro), cu toate taxele.  Ca si Clove, primele stocuri pe Unlocked-Mobiles vor fi disponibile luna viitoare, incepand cu data de 11.

 Sursa foto: techcrunch.com