Samsung Galaxy S5, cel mai asteptat telefon din 2014. FOTO

Samsung Galaxy S5 este de departe cele mai astept telefon din anul in curs. Un american a postat o poza din care reiese care va fi design-ul noului telefon Samsung Galaxy S5. Business Insider noteaza ca bloggerul Sonny Dickson este cel care a publicat fotografia cu noul smartphone al sud-coreenilor.

Conform sursei citate, Samsung urmeaza sa lanseze Galaxy S5 pe 24 februarie, in cadrul evenimentului Mobile World Congress din Barcelona.

Una dintre cele mai importante schimbari fata de generatia anterioara ar fi o camera foto mai performanta, iar zvonurile arata ca ecranul va avea o diagonala de 5,2 inchi si un senzor de recunoastere a amprentelor in mijlocul sau.

Pe de alta parte, alte surse indica faptul ca telefonul va fi comercializat in doua variante: cu carcasa de plastic, care va fi mai ieftin, si cu una din metal, mai scump.

Business Insider arata ca Samsung va face modificari si la interfata sistemului de operare, care va deveni mai prietenoasa si mai moderna.

Citeste si: Samsung Galaxy S5 va fi lansat pe 23 februarie. FOTO si VIDEO 

Galaxy S5 va avea un ecran Super AMOLED, care este punctul forte al celor de la Samsung. Informatiile aparute recent anunta ca acesta va dispune de o rezolutie de 2560 x 1440 de pixeli, rezultand o densitate de 560 ppi.

In septembrie, compania a promis ca va veni cu un chip de 64 de biti, pentru a concura cu Apple. Se crede ca Galaxy S5 va fi dotat cu un procesor Snapdragon 800 de 2.4 GHz. In ceea ce priveste memoria, se asteapta ca Galaxy S5 sa aiba 3 GB pe RAM, similar cu Galaxy Note 3.

Se crede ca noul smartphone va avea o camera foto de 16 megapixeli cu stabilizarea optica a imaginii. Se asteapta ca tehnologia TouchWiz UI sa fi fost reproiectata pentru Samsung Galaxy S5. Cele mai recente informatii sustin ca firma sud-coreeana ar fi renuntat deocamdata la tehnologia de scanare a irisului, in favoarea celei a amprentelor digitale.

Sonny Dickson a reusit sa obtina informatii pretioase si despre alte dispozitive foarte asteptate de catre fani, inainte ca acestea sa fie lansate. Anul trecut, el a publicat in avans o imagine exacta a tabletei iPad Air de la Apple.

Sursa foto: business insider