Samsung GALAXY S5 este facut “praf” in ultima reclama. Vezi cum este testat de catre copii! VIDEO

SAMSUNG GALAXY S5 se lauda cu multe atuuri, iar doua dintre ele se refera la faptul ca este rezistent in fata prafului si a apei. Este exact ceea ce a scos in evidenta SAMSUNG in ultima reclama la telefonul sau.

SAMSUNG a ales o reclama inedita pentru a-si promova cel mai nou flagship. Astfel, GALAXY S5 este pus fata in fata cu imaginatia si inventivitatea copiilor care il acopera cu pamant si il stropesc cu apa din plin. Multumita carcasei care il protejeaza, NOUL SAMSUNG GALAXY S5 face fata cu succes tuturor testelor la care este supus de catre micii poznasi.

Citeste si: SAMSUNG GALAXY NOTE 4, PRIMELE SPECIFICATII

Nu este prima data cand TELEFONUL companiei sud-coreene este nevoit sa faca fata unor incercari de acest tip. Recent, MONDO NEWS a prezentat un filmulet in care GALAXY S5 a fost aruncat de la diferite inaltimi alaturi de fratele sau mai mic, GALAXY S4. La final, desi s-a dovedit mai rezistent decat S4, modelul GALAXY S5 a fost supus testului suprem: smartphone-ul a fost calcat de o masina. Si nu orice masina, ci un SUV greu de peste 1 tona si jumatate.  

SAMSUNG GALAXY S5, TESTUL BATERIEI. CUM SE DESCURCA TELEFONUL COREENILOR IN COMPARATIE CU HTC ONE SI LG G2

Sursa foto si video: gsmarena.com, youtube.com