Samsung Galaxy S5 s-a lansat in Romania. Vezi preturile

Cel mai hot smartphone al momentului, noul Samsung Galaxy S5 a fost lansat, luni, in Romania, intr-o prezentare fastuoasa, alaturi de dispozitivele Gear 2 si Gear Fit. Afla mai jos care sunt preturile pentru smartphone-ul companiei sud-coreene.

Samsung Electronics a prezentat in Romania cea mai noua generatie a lui Galaxy S. Noul S5 are un ecran de 5.1 inchi, cu o rezolutie de 1920 x 1080 de pixeli, se foloseste de un procesor quad-core la 2,5 GHz, un cip Snapdragon 800 si are 2GB de RAM. Noul Samsung beneficiaza si de cele mai avansate tehnologii LTE  si Wi-Fi, care permit o downloadare super rapida a fisierelor de mari dimensiuni. O noutate este si sistemul Ultra Power Saving Mode, ce permite telefonului sa ramana apelabil chiar si 24 de ore, in conditiile in care exista doar 10% baterie.

Citeste si: SAMSUNG, DECIZIE INCREDIBILA IN PRIVINTA LUI GALAXY S5. VEZI DESPRE CE ESTE VORBA

In plus, camera de 16 MP a lui Galaxy S5 are si cel mai rapid autofocus, de numai 0.3 secunde, de trei ori mai rapid decat Galaxy S4. Tehnologia HDR, senzorul de monitorizare a ritmului cardiac si senzorul de amprenta, prin care se pot efectua si plati online, sunt alte noutati cu care se prezinta Samsung Galaxy S5 in fata romanilor.

Telefonul va fi disponibil in magazine de pe data cu 11 aprilie, insa preturile pentru precomanda incep de la 3.149 de lei, potrivit economica.net.

 Sursa foto: techcrunch.com