Samsung Galaxy S5, testat fara mila. Cum rezista dupa ce trece un SUV peste el! VIDEO

Dupa ce a fost dezmembrat pana la ultimul surub si dupa ce a stat cufundat in apa de un metru, noul Samsung Galaxy S5 este supus unui nou test riguros. De data aceasta, flagshipul companiei sud-coreene a fost “scapat” de asfalt in diverse feluri.

Pentru a face lucrurile si mai interesante, smartphone-ul a fost insotit in cadrul testului si de predecesorul sau, vechiul Samsung Galaxy S4. Comparatia video a fost postata pe canalul de YouTube al portalului TechSmartt.

Citeste si: IPHONE 6 VERSUS GALAXY S5, BATALIA GIGANTILOR: 6 MODURI PRIN CARE TELEFONUL APPLE VA FI MAI BUN DECAT RIVALUL SAU COREEAN

Cele doua telefoane au cazut de la diverse inaltimi, inclusiv din buzunar, de la nivelul capului sau chiar de la trei metri.

Pana sa ajunga sa fie aruncate de la aceasta inaltime, ambele modele Galaxy s-au descurcat surprinzator de bine, suferind doar cateva zgarieturi minore. La acest test insa, display-ul fratelui mai mic al lui Galaxy S5 nu a rezistat si s-a crapat.

Totusi, partea interesanta a fost pastrata pentru final. Desi s-a dovedit mai rezistent decat S4, modelul Galaxy S5 a fost supus testului suprem: smartphone-ul a fost calcat de o masina. Si nu orice masina, ci un SUV greu de peste 1 tona si jumatate.

Esti curios sa vezi cum s-a descurcat? Urmareste clipul de mai jos!

Sursa foto si video: techcrunch.com, gsmarena.com, youtube.com