Samsung Galaxy S5 Zoom se va numi K Zoom

Samsung Galaxy S5 Zoom se va numi K Zoom. Noul smartphone a aparut intr-o fotografie pe internet, urmand sa completeze gama lui S5, alaturi de variantele Active si Mini.

Cel mai probabil flagshipul companiei sud-coreene va primi in curand si alte trei variante. Este vorba de Galaxy S5 Active, Mini si Zoom. Totusi, in cazul acesteia din urma ne putem astepta la o schimbare in privinta numelui. Potrivit unor informatii publicate de GSM Arena, noul telefon ar urma sa se numeasca Galaxy K Zoom.

Citeste si: SAMSUNG GALAXY S5, TESTAT FARA MILA. CUM REZISTA DUPA CE TRECE UN SUV PESTE EL! VIDEO

Noul smartphone a aparut deja intr-o fotografie pe internet care dezvaluie cateva detalii interesante, cum ar fi lentilele, blitzul si o parte a design-ului. Exact asa cum se zvonea, acum putem observa ca noul K Zoom nu va avea obiectivul camerei foto in relief atunci cand este inchis.

Inscripita de pe lentile confirma ca telefonul va avea un zoom de 10x.

Viitorul Galaxy K Zoom urmeaza sa aiba un display de 4.8 inchi, la o rezolutie de 720 pixeli si un procesor quad-core la 1.6 GHz sau nou Exynos hexa-core cu doua nuclee Cortex-A15 si patru Cortez-A7. In plus, va exista si sistemul Android KitKat cu interfata TouchWiz.

Sursa foto: gsmarena.com