SAMSUNG K, teaser pe Instagram. VIDEO

Succesorul lui GALAXY S4 ZOOM, denumit noul GALAXY K, va fi prezentat oficial marti, in cadrul unui eveniment organizat de SAMSUNG. Pana atunci insa, compania sud-coreeana isi anunta noul smartphone printr-un teaser pe Instagram.

SAMSUNG a ales reteaua de socializare Instagram pentru a-si promova noul telefon GALAXY. Compania sud-coreeana a publicat pe contul sau oficial un scurt filmulet prin care cladirea Red Dot Design Museum apare in cadre succesive din ce in ce mai aproape, exact ca si cum ar fi incadrata de un zoom foarte puternic.

Citeste si: SAMSUNG GALAXY K ZOOM, NOI POZE CU TELEFONUL CAMERA-FOTO

Filmuletul celor de la SAMSUNG se numeste sugestiv “Meet #TheNextGALAXY” (Intalneste-l pe noul GALAXY) si ii invita pe fani sa urmareasca contul in format live pe 29 aprilie, incepand cu ora 11 AM, ora din Singapore (06.00 AM- EET).

Din ceea ce se cunoaste pana acum, camera foto de 20 MP va avea un zoom optic de 10x. De asemenea, GALAXY K ZOOM urmeaza sa aiba un display de 4.8 inchi, la o rezolutie de 720 pixeli si un procesor quad-core la 1.6 GHz sau nou Exynos hexa-core cu doua nuclee Cortex-A15 si patru Cortez-A7. In plus, va exista si sistemul Android KitKat cu interfata TouchWiz.

SAMSUNG GALAXY S5 ESTE FACUT “PRAF” IN ULTIMA RECLAMA. VEZI CUM ESTE TESTAT DE CATRE COPII! VIDEO

Sursa foto si video: gsmarena.com, instagram.com