Samsung lanseaza noua gama UHD TV in Romania

Samsung Electronics Romania lanseaza noua gama de televizoare UHD TV pentru piata locala, reprezentata de varful de gama Samsung 85S9.

Samsung UHD TV 85S9 are un ecran de 85 inci si impresioneaza prin calitatea imaginii si prin sistemul de sunet performant, scrie go4it.ro, si este prezentat intr-o carcasa supla. Noul televizor are un design minimalist si poate fi achizitionat din magazinele partenerilor Samsung la pretul de 154.999 Lei.

Televizorul Samsung 85S9 reda imagini de 4 ori mai clare decat un televizor Full HD, folosind rezolutia 3840 x 2160, tehnologia Quadmatic picture engine, implementata cu ajutorul unui procesor quad-core, prelucrand semnalul video folosind un algoritm in patru pasi, capabil sa asigure imbunatatirea imaginii de la HD sau Full-HD pana la UHD (Ultra High Definition).

Televizorul Samsung include si un sistem audio incorporat, cu o putere de 120W. Acesta este compus dintr-o pereche de boxe plasate in partea superioara a televizorului, respectiv subwoofer pentru acoperirea sunetelor joase.

Sursa foto: myelectronicproduct.com