SAMSUNG, telefonul care intra in lupta directa cu iPHONE 6!

Versiunea premium a lui Samung Galaxy S5 se va numi PRIME si ar putea fi lansata in cateva luni, iunie sau iulie, inainte de iPhone 6.

Potrivit GSM Arena, flagshipul companiei sud-coreene poarta numele de cod SM-G906 si va avea un ecran destul de mare. SAMSUNG GALAXY S5 PRIME ar urma sa aiba un ecran de 5.2 inchi QHD, putin mai mare decat actualul GALAXY S5, la o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, peste ceea ce exista acum pe actuala versiune.

Citeste si: SAMSUNG GALAXY S5 MINI A APARUT PE SITE-UL OFICIAL AL COMPANIEI

Totodata, zvonurile relatau si despre prezenta unui procesor Snapdragon 805 octacore, 3GB de RAM, 32 GB spatiu de stocare si o camera foto de 16 MP cu un senzor optic. De asemenea, noul telefon ar urma sa beneficieze si de o baterie mai mare, de 3,200 mAh.

Recent, SAMSUNG a anuntat pe site-ul companiei si versiunea Mini a lui GALAXY S5. Din pacate, nu exista si detalii despre noul telefon. Zvonurile vorbesc insa despre un GALAXY S5 MINI cu un ecran de 4.5 inchi si 720 de pixeli, cu cip Snapdragon 400 si o camera foto/video de 8 megapixeli. S-ar parea ca SAMSUNG pregateste si o versiune GALAXY S5 NEO (SM-G750). Acest model va avea un display de 5.1 inchi, cu 720 pixeli si un processor de 2.3GHz.

SAMSUNG GALAXY K ZOOM, PREZENTAT OFICIAL. FOTO SI VIDEO

Sursa foto: androidcentral.com