Samsung va lansa Galaxy S 4 Active, rezistent la umiditate si praf

rezistent la umiditate si praf

Compania Samsung a anuntat ca va lansa pe piata o noua versiune a telefonului Galaxy, S 4 Active, care va fi rezistent la praf si umiditate.

Noul terminal va avea un design asemanator cu cel al Samsung Galaxy S 4, dar se va diferentia prin butoanele hardware proeminente si carcasa spate va fi inchisa cu patru nituri. O alta noutate este bateria, ce va avea o capacitate de 2600 mAh, aceasta urmand sa fie protejata de un capac detasabil. Telefonul Samsung Galaxy S 4 Active va avea o carcasa etansa, ceea ce il va transforma intr-un gadget rezistent la praf si la umiditate. In apa, utilizatorul va fi sigur ca telefonului nu i se va intampla nimic la o adancime de cel mult un metru, pentru o perioada de maximum 30 de minute.

Dimenisunile telefonului vor fi mai mari, 139.7 x 71.3 x 9.1 mm, iar greutatea 151 de grame. Ecranul va avea o diagonala de 5 inci, rezoluţie Full HD, procesorul este unul Qualcomm Snapdragon 600, 2 GB RAM, iar memoria interna este de 16 GB.Camera foto cu care este dotat Galaxy S 4 Active are 8 MP si va permite fotografierea sub apa.

Telefonul Samsung Galaxy S 4 Active va fi lansat pe 20 iunie si va disponibil, la un pret necunoscut inca, in culorile gri, albastru si portocaliu.

Sursa foto: phonearena.com