Sanatatea lui Basescu, din nou la televizor. Au “descoperit” care este cea mai periculoasa boala a presedintelui

Postul Romania Tv continua discutia despre sanatatea lui Traian Basescu, inceputa miercuri seara. Starea de sanatate a sefului statului este transata cu psihologul Hannibal Dumitrascu si avocatul Pavel Abraham invitati in studio, postul de televiziune patronat de Sebastian Ghita titrand “Care este cea mai periculoasa boala a presedintelui Traian Basescu”, “Ce ascunde buletinul medical al lui Traian Basescu” si “Secretele bine pastrate despre sanatatea lui Traian Basescu”.

Hannibal Dumitrascu a spus, pe parcursul emisiunii, ca din buletinul medical dat publicitatii joi dupa-amiaza de Administratia Prezidentiala “lipsesc analize medicale” si ca “pozitia mainii lui Traian Basescu intr-o fotografie este nefireasca”. Hannibal Dumitrascu a precizat, apoi, ca el nu este medic, “sunt doar psiholog”.

Citeste si: Ponta arunca bomba! De ce si-a publicat Basescu fisa medicala

In direct in emisiune a intrat si fostul ministru al Sanatatii Daniela Bartos (PSD), care, dupa ce a trecut in revista rezultatele testarii medicale anuale efectuate de presedintele Traian Basescu, a concluzionat ca “nu este o problema de sanatate” si ca “Nimic nu este foarte grav. Nu mi s-a parut din ce am vazut in raport sa aiba vreo interdictie.”

La randul sau, avocatul Pavel Abraham, prezent in emisiune, a sustinut ca “domnului presedinte cand isi ducea mana la gura ii tremura asa, ii tremura foarte tare”. “Este iesit din tiparul comun al unui sef de stat sanatos, in Europa nu o sa mai gasiti”, a mai spus Abraham.

Postul patronat de Sebastian Ghita nu a cerut pozitia Presedintiei si a speculat fara a avea la baza un document medical.

Citeste si: GHEORGHE FUNAR A SESIZAT CCR PRIVIND O POSIBILA INCALCARE A CONSTITUTIEI A CANDIDATURII LUI VICTOR PONTA LA PRESEDINTIE