Sandra Izbașa se mărită! Frumoasa sportivă a fost cerută de soție în ziua de Crăciun

Sandra Izbașa se mărită, frumoasa fostă campioană olimpică, vicecampioană mondială și campioană europeană la gimnastică fiind cerută de soţie chiar în ziua de Crăciun. Viitorul soț al sportivei este actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ştefan Bănică Jr.

„DA! Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică! Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit! @razvanbanica1”, a scris Sandra Izbaşa pe pagina sa de Facebook unde a postat mai multe fotografii sugestive cu fericitul moment.

Sandra Izbașa, în vârstă de 30 de ani, a fost dublă campioană olimpică la ediții diferite. Fosta gimnastă are în palmares două medalii olimpice, aur la sol (Beijing 2008) și aur la sărituri (Londra 2012), dar și cinci titluri europene şi un argint mondial. Răzvan Bănică, în vârstă de 28 de ani, este actor al teatrului Nottara.

Sursa foto: facebook