Sandu Lungu l-a facut KO pe Mike Bourke, in gala K1 – Superkombat de la Galati

Romanul Alexandru Lungu a luptat, sambata seara, impotriva colosului american Mike Bourke, confruntarea de la categoria super-grea anuntandu-se incendiara. Mike are 135 de kilograme, iar porecla sa este Rinocerul. Sandu Lungu are 165 de kilograme.

Sandu Lungu si-a facut intrarea in arena de la Galati deghizat in gladiator, insotit de Ciprian Sora. Romanul are o cariera impresionanta in MMA. De precizat ca Lungu se intoarce in ring dupa aproape 8 luni de pauza.

UPDATE: Meciul s-a terminat foarte repede. Americanul a primit lovituri repetate, se pare ca a avut probleme cu maxilarul dupa un croseu de dreapta primit de la Lungu.

Castigator declarat prin KO tehnic este Alexandru Lungu. Muntele Bihorului este usor dezamagit ca nu s-a luptat mai mult cu americanul Bourke.

UPDATE: Americanul cade inainte sa incaseze un croseu de la romanul Sandu Lungu. Este numarat americanul si meciul e gata. Scurta reprezentatia data de Sandu Lungu, si el dezamagit. Ar fi vrut sa aiba parte d eun meci mai lung pentru show.