Sanziana Buruiana s-a iubit o luna cu Florin Marinoiu, acum se acuza reciproc de hartuire

Sanziana Buruiana (27 de ani) s-ar fi iubit o luna cu Florin Marinoiu (21 de ani), un student din Petrosani pe care l-a cunoscut la mare, asta-vara. Tanarul a declarat, in platoul Wowbiz, ca a cunoscut-o pe Sanzi in timp ce era cu barca pe litoralul romanesc. 

Sanziana era insotita de Simona Trasca si de o alta prietena, iar Florin a declarat ca pana atunci nu le-a vazut pe blonde decat la televizor.

“Am venit ca raspuns la acuzatiile ei ca o hartuiesc si ca am amenintat-o. Povestea a inceput la mare anul asta. Eram pe o barca cu o prietena. ea era cu simona trasca, cu prietenele ei. Una dintre ele a sunat-o pe prietena mea, cu care eram pe barca, si a zis ca mai vine cu niste prietene. Au aparut, au venit skijetul pentru ca eram in larg. Se da jos Sanziana Buruiana. A fost o surpriza placuta. Nu o stiam… le-am mai vazut la tv, nu prea ai ce sa urmaresti la ele. Nu e nici chiar cum se vede la televizor, ne-am cunoscut. Bausem deja cateva pahare, a venit a baut si ea. Foarte multe sticle s-au consumat in acea si si ulterior”, a povestit Florin Marinoiu.

Studentul a adus in platoul Kanal D mai multe poze de la petrecerea de pe barca, la care a participat Sanzi, dai si inregistrari video. 

“Pozele sunt din prima zi, din prima ora. Am mers sa discutam in privat doar noi doi. N-am coborit. Am inceput sa ne sarutam, apoi distractia. I-am povestit ca sunt student din Bucuresti si povestea a continuat si s-a terminat pe la 17-18. Mi-a spus ca e singura, ca a iesit dintr-o relatie in care nu era fericita deloc. Am ajuns in port, ne-asteptat o limuzina, acolo ne-am sarutat iar, dar erau mai multe persoane. Ne-am dus la Formula 1. M-a sunat apoi sa ma intrebe daca iesim in club. Am iesit si ne-am distrat, desi eram foarte obosit”, a mai povestit tanarul.

“A doua zi dimineata ma suna, i-am spus ca plec luni, a mai ramas si ea, ne-am dus apoi in parcul de distractii unde ne-am tinut in brate. A doua zi ne-am intalnit pe autostrada si povestea a continuat in Bucuresti. La inceput au fost doar sarutari. S-a consumat o relatie completa in Bucuresti. A venit pe la mine acasa, ea vroia sa nu ne afisam impreuna pentru ca era urmarita de paparazzii”, a mai spus Florin.

Florin Marinoiu a povestit si cum s-a incheiat povestea de iubire dintre el si Sanziana Buruiana.

“Intr-o zi mi-a trimis un sms ca totul se termina. Sunt sigur ca a fost si cu mine si cu Ratoi. Ea mi-a spus ca s-a impacat cu fostul ei prieten. Era clar ca nu in ziua aia. Apoi m-a amenintat atat pe mine si pe prietena mea. Mi-a oferit si bani ca sa tac. I-am spus ca nu am nevoie de banii vostri”, a mai aratat Florin.