SAPTAMANA CAMPIONILOR, in Sectorul 6

Primarul Sectorului 6, RARES MANESCU, sprijina initiativa Clubului Sportiv al Armatei STEAUA Bucuresti si a Afi Palace Cotroceni care organizeaza, pe perioada in care se desfasoara proiectul „SCOALA ALTFEL”, o ampla actiune de promovare a sportului si a valorilor sale in randul tinerilor, intitulata „SAPTAMANA CAMPIONILOR”.  

Activitatile care se vor desfasura in fiecare zi, inclusiv sambata, intre orele 13.00 si 15.00, constau in demonstratii la diferite sporturi si intalniri cu MARI CAMPIONI ai clubului STEAUA si ai Romaniei.

„Studioul CAMPIONILOR” este locul in care se vor desfasura intalnirile cu renumitii sportivi, amplasat in apropierea patinoarului din incinta Afi Palace Cotroceni.  

De asemenea, copiii vor putea participa la concursuri, vor primi premii din partea organizatorilor si autografe de la campioni.

Joi, sunt programate o demonstratie de judo copii si junior (13.00) si o intalnire cu cu campioana olimpica ALINA DUMITRU (14.00).

Vineri, programul include o demonstratie de scrima CSA STEAUA (13.00) si o inalnire cu spadasina ANA MARIA BRANZA (14.00).

Citeste si: Competitii sportive in toate unitatile de invatamant din Sectorul 6

Cea de-a doua zi a proiectului a fost dedicata baschetului, elevii avand ocazia de a face echipa cu doi dintre componentii echipei de baschet STEAUA: PAUL MIHAI si americanul ROBERT NYAKUNDI, de a participa la concursuri de aruncari la cos si de a castiga numeroase premii.

VIRGIL STANESCU, „campionul zilei”, le-a oferit celor mici trucuri profesioniste si i-a sfatuit sa practice, neaparat, un sport, baschet sau orice altceva le place, pentru ca doar asa vor deveni mult mai sanatosi, mai puternici si increzatori in ei.

Sursa foto: aficotroceni.ro