“SAPTAMANA PAMANTULUI”, in institutiile scolare din Sectorul 6

Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 si in parteneriat cu Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, organizeaza incepand de luni si pana pe 17 mai “Saptamana Pamantului”.  

Pe parcursul intregii saptamani, elevii si studentii din Sectorul 6 sunt invitati sa participe la diverse activitati ecologiste si sa intre in diverse competitii

Este vorba despre “Foto Ecologia”, un concurs de fotografii cu mesaj ecologist, “Eco la Minut”, un concurs de filme ecologiste de un minut, filmate cu telefonul mobil, ”Flori de Tei” – concurs de recitare din poeziile lui Mihai Eminescu, dedicate naturii si iubirii, concursul de proza scurta ”Geo Bogza” avand ca tema grija pentru natura si “EcoArta” – atelierul celor patru elemente: foc, apa, aer, pamant.

Citeste si: SCOALA PENTRU PARINTI din Sectorul 6 face INSCRIERI

Toate activitatile cuprinse in “Saptamana Pamantului” se vor desfasura in cadrul Liceului “Tudor Vladimirescu” din Sectorul 6 al Capitalei.

In sala de festivitati a liceului vor avea loc proiectii de filme cu mesaj centrat pe viitorul planetei si pe numeroasele pericole care ar putea sa apara in cazul in care omul ramane iresponsabil si indiferent.

Citeste si: SCOALA COMERCIALA AUSTRIACA din Romania, lansata in Sectorul 6

Luni, de la ora 20.30, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti va avea loc spectacolul de deschidere a ”Saptamanii Pamantului” si va fi dat startul concursurilor. Spectacolul va fi sustinut de Andrei Paunescu, Emeric Imre, Mihai Napu si Gloria.

Festivitatea de premiere va fi in cadrul unei gale organizata pe 17 mai, in sala de festivitati a Liceului “Tudor Vladimirescu”.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6