Saptamana portilor deschise, la ASE

Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti organizeaza, in perioada 7-11 aprilie, “Saptamana Portilor Deschise” pentru candidatii la admiterea la licenta, au anuntat reprezentantii institutiei de invatamant superior.

Astfel, elevii claselor a XII-a din colegii si licee sunt asteptati sa cunoasca in detaliu oferta educationala a de admitere la licenta a universitatii.

Potrivit sursei citate, peste 1.000 de elevi din 30 de colegii si licee din Bucuresti si din tara si-au anuntat deja prezenta, pentru a afla cat mai multe lucruri despre ce inseamna sa fii student la ASE. Celor interesati li se vor oferi servicii de consiliere in cariera.

Citeste si: Costoiu vrea ca universitatile sa faca pregatire pentru BAC cu elevii claselor a XII-a

Pentru alti doritori, ASE organizeaza zilnic, in perioada 7-11 aprilie, la orele 10.00 si 12.00 tururi de vizitare a universitatii. Turul include o serie de puncte de interes din cadrul cladirilor ASE: sali de lectura, sport, amfiteatre, complexul studentesc Moxa, cantina, precum si alte facilitati oferite studentilor. Elevii se vor putea intalni cu reprezentanti ai conducerii ASE, cadre didactice si studenti si vor putea asista la o serie de cursuri interactive cu grad sporit de atractivitate. Intrarea se va face prin Piata Romana nr. 6.

In acest an, Academia de Studii Economice pune la dispozitie mai mult de 5.000 de locuri pentru admitere, dintre care peste 3.000 la buget, precum si peste 5.000 de locuri in camine si peste 400 de burse Erasmus si alte mobilitati studentesti. Cele 11 facultati ale ASE ofera programe de studii in limbile romana, engleza, franceza si germana.

Sursa foto: enational.ro