SAPTAMANALUL SATIRIC CHARLIE HEBDO si-a SUSPENDAT ACTIVITATEA

UN MILION EXEMPLARE, CHARLIE HEBDO, NUMAR SPECIAL, ATENTATE CHARLIE HEBDO, 6 IANUARIE, REVISTA SATIRICA, FRANTA

Saptamanalul francez „CHARLIE HEBDO”, care a publicat caricaturi satirice la adresa PROFETULUI MOHAMED si a fost tinta unui ATENTAT TERORIST soldat cu 12 MORTI in data de 7 ianuarie, a decis sa AMANE aparitia urmatoarelor doua numere, intrucat angajatii sai nu se simt pregatiti, potrivit Nbcnews.com.

Potrivit Le Parisien, „nicio data nu a fost fixata” pentru aparitia numarului 1179 al revistei CHARLIE HEBDO. Jurnalistii din redactia acestui SAPTAMANAL de SATIRA, afectati de doliu, extenuare si supraexpunere mediatica, au nevoie de timp si nu se simt pregatiti pentru a concepe un nou numar al revistei, a precizat Anne Hommel, purtatoarea de cuvant a revistei.

CITESTE SI: CHARLIE HEBDO va fi data in judecata de o ORGANIZATIE ISLAMICA 

Singura certitudine deocamdata, anuntata deja de GERARD BIARD, redactorul-sef al publicatiei, este urmatoarea: „CHARLIE HEBDO va continua!”, noteaza Mediafax.

„Caricaturistii si jurnalistii de la CHARLIE HEBDO nu sunt pregatiti – au nevoie de timp, au nevoie sa se consulte, au nevoie sa se linisteasca”, a declarat sambata Appoline Thomasset, purtatoare de cuvant a Majorelle PR & Events, compania care reprezinta interesele revistei CHARLIE HEBDO.

CITESTE SI: AL QAIDA din YEMEN revendica ATENTATUL de la CHARLIE HEBDO prin intermediul unui mesaj VIDEO 

Sursa foto: leparisien.fr