Sapte BODYGUARZI, RETINUTI in dosarul de tentativa de omor deschis dupa bataia de la HANUL DRUMETULUI

SAPTE BODYGUARZI au fost RETINUTI, joi, dupa audierile in dosarul de tentativa de omor deschis in urma bataii din februarie de la HANUL DRUMETULUI din Bucuresti, au declarat surse judiciare, potrivit Mediafax.

Printre cei retinuti nu se numara si presedintele Federatiei Romane de Lupte, Razvan Pircalabu, care, conform surselor citate, a fost lasat sa plece, dupa audieri.

BODYGUARZII RETINUTI ar urma sa fie prezentati instantei, vineri, cu propunerea de arestare preventiva.

In acest dosar, politistii si procurorii bucuresteni au facut, joi, 20 de perchezitii, intr-un dosar de tentativa de omor in care sunt vizate mai multe persoane, printre care si presedintele Federatiei Romane de Lupte, Razvan Pircalabu, au declarat anterior surse din Politie.

“In aceasta dimineata, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu Serviciul grupuri infractionale violente din cadrul Politiei Capitalei, efectueaza 20 de perchezitii domiciliare, inclusiv la sediile a doua societati comerciale, urmand a fi puse in executare 26 de mandate de aducere”, s-a aratat intr-un comunicat de presa comun al celor doua institutii.

Potrivit unor surse din Politie, in ancheta ar fi vizate mai multe persoane, printre care si presedintele Federatiei Romane de Lupte, Razvan Pircalabu, suspectat ca ar fi constituit o grupare infractionala violenta, cu ajutorul unor bodyguarzi, pe care i-ar fi platit si carora le asigura, la nevoie, cazare in Bucuresti. Sursele citate au precizat ca Razvan Pircalabu ar fi incercat, prin intermediul acestor BODYGUARZI, sa se impuna in lumea interlopa prin acte de violenta.

Perchezitiile au vizat si restaurantul HANUL DRUMETULUI, din Sectorul 6, dar si sediul firmei Drumetul Guard, societati care ar fi controlate de Pircalabu, au precizat sursele citate.

Dosarul a fost deschis in urma unui scandal care a avut loc la inceputul lunii februarie, la HANUL DRUMETULUI din Sectorul 6 si caruia i-au cazut victime trei persoane membri ai clanului interlop Mogos, din Sectorul 2.

In noaptea in care s-a produs incidentul, Mogos ar fi avut un conflict cu un barbat despre care anchetatorii sustin ca ar fi fost soferul lui Cristian Borcea. In urma acestui conflict, trei persoane care se aflau cu Mogos au fost batute, una dintre victime fiind ulterior operata pe creier de doua ori, din cauza unor hematoame.

Citeste si: Bogdan Stoica, luptator K1, la Politie pentru declaratii intr-un dosar de tentativa de omor

Politistii au demarat o ancheta la cateva zile dupa producerea incidentului, iar care atunci cand au mers sa ridice imaginile surprinse de camerele de supraveghere au constat ca momentele care surprindeau scandalul fusesera sterse. Ulterior au fost audiate mai multe persoane, insa ancheta a avansat cu dificultate, in conditiile in care ar fi fost dificil de stabilit care au fost persoanele de serviciu in noaptea incidentului, au precizat sursele citate.

Cu o zi inainte ca cei trei membri ai gruparii Mogos sa fie batuti cu batele de bodyguarzii de la Hanul Drumetului, in acelasi local a fost batut crunt si un jucator profesionist de poker.

Citeste si: MATUSA lui Leo din Strehaia, cercetata in LIBERTATE

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Mediafax ca, la scurt timp dupa cele doua incidente, Razvan Pircalabu, care este ofiter MApN, a fost avansat la gradul de maior si chiar la un moment dat s-ar fi prezentat in fata politistilor in uniforma militara.

Sursa foto: jurnalul.ro