Sapte membri ai CLANULUI PIRCALABU au fost ARESTATI

Cei sapte membri ai CLANULUI PIRCALABU, retinuti joi pentru tentativa de OMOR CALIFICAT, au fost ARESTATI, vineri seara.

Este vorba despre cei sapte bodyguarzi ai restaurantului “Hanul Drumetului” din Sectorul 6 al Capitalei, care ar fi batut cu bate si topoare, in luna februarie, trei membri ai clanului Mogos, clienti ai localului.

In urma bataii, cele trei victime au ajuns la spital. Una dintre persoanele agresate a suferit o fractura de craniu, iar o alta nu isi mai poate folosi bratele, anunta Mediafax.

Citeste si: Perchezitii la mai multi INTERLOPI intr-un dosar de tentativa de OMOR

Politistii au deschis o ancheta in acest caz inca din luna februarie, insa atunci cand au mers sa ridice imaginile de pe camerele de supraveghere ale localului au descoperit ca acestea fusesera sterse, motiv pentru care demersurile lor au avansat cu dificultate.

Cei sapte indivizi arestati ar mai fi fost implicati si in trecut in acte de violenta, dar, de fiecare data, victimele s-ar fi temut sa depuna plangere. Cu trei zile inainte de incidentul pentru care acestia au fost arestati, in local a fost batut crunt si un jucator de poker.

Citeste si: Perchezitii la INTERLOPII din Timisoara. Prejudiciul, estimat la doua milioane de euro

Barbatii arestati sunt fosti sportivi si au fost angajati de Razvan PIRCALABU, presedintele Federatiei Romane de Lupte, ofiter MApN avansat la gradul de maior, sa mentina ordinea la localul unde s-a produs incidentul, care ii apartine.

Potrivit unor surse judiciare, Pircalabu a ajuns sa fie un competitor important pe piata violentei din Capitala, dupa ce, anul trecut, liderii clanurilor Sportivilor, Caranilor, Camatarilor, Vancica si Duduienii au fost inchisi.

Prin incidentul provocat de cei sapte agresori arestati, Pircalabu ar fi vrut sa isi arate suprematia in fata interlopilor ramasi fara sprijin dupa arestarea liderilor gruparilor din care faceau parte.

Sursa foto: gandul.info