Sapte ZONE EROGENE la FEMEI si BARBATI

Expertii in sexologie spun ca daca vrei sa ai parte de o partida fierbinte de sex, trebuie sa explorezi corpul partenerului si sa gasesti zonele erogene. Sexologii americani au identificat cateva zone erogene inedite care pot duce la un orgasm garantat si iti asigura o noapte fierbinte alaturi de persoana iubita. Iata care sunt acestea!

1.Incheietura mainii

Sexologul Kate McCombs spune ca este o zona excitanta, intrucat nu suntem obisnuiti sa fim atinsi acolo si pentru ca incheietura mainii are multe terminatii nervoase. Trebuie sa o atingi gentil, facandu-ti partenerul constient de faptul ca il atingi senzual si nu trebuie sa grabesti stimularea.

2. Zona gatului

Experta in sex spune ca saruturile in zona gatului garanteaza aproape intotdeauna excitarea partenerului. De altfel, aceasta ar fi una dintre principalele zone erogene ale femeilor. „E un loc atat de sexy pentru ca este vulnerabil”, a spus Kate McCombs, potrivit webmd.com.

3. Fesele

„Fesele au un potential enorm cand vine vorba despre zone erogene”, spune experta in sexologie Zhana Vrangalova. Ea afirma ca trebuie sa iti intrebi partenerul in ce mod prefera sa fie atins, tare sau gentil.

4. Scalpul

Orice a fost la un salon de coafura stie ca poate fi foarte relaxant sa fii atins pe scalp, dar Zhana Vrangalova spune ca poate sa fie si foarte excitant. „Joaca-te cu parul partenerului. Fa-i un masaj senzual pe scalp si vezi cum reactioneaza”, spune aceasta.

5. In spatele genunchiului.

Este o zona erogena, plina de terminatii nervoase, care nu este atinsa frecvent. „Incearca sa-ti atingi cu delicatete partenerul in spatele genunchiului sau sa ii faci masaj”, mai spune experta in sexologie.

6.Lobul urechii

Pentru a exploata la maxim potentialul erotic al lobului urechii, incearca sa gadili intr-un mod cat mai senzual marginea urechii partenerului. Sexologul Kate McCombs spune ca acesta este un gest intim, care poate avea un efect excitant incredibil.

7.Picioarele

Desi multa lume s-ar gandi la fetisism, sexologul Vrangalova zice ca nu neaparat cei care se excita atunci cand picioarele le sunt stimulate erotic au un fetis cu membrele inferioare. „Sunt anumiti oameni carora le plcae ca picioarele lor sa fie atinse, sarutate sau linse”, spune aceasta.

Sursa text: huff.ro