Sarbatoarea de 1 mai poluata cu barcagii, parasute si cu multa mazare

In anul 2014 modul cum s-au legat zilele de 1 mai cu cele ale week-end-ului a fost perfect pentru cei care doreau sa-si faca un mini concediu pe litoral sau in orice alta parte din Romania.

Din pacate pentru amatorii de familie, prieteni, liniste si relaxare, ei au fost poluati de barcagii, parasute si multa, multa mazare. Cel putin, cei care au ales sa mearga la mare. Gratare, baie in mare dar de unde soare (n.n. aici vremea este de vina, dar nu se stie niciodata!) si o portie mare de poluare…si de lucrari in desfasurare!

Citeste si: Radu, MAZAREA discordiei dintre Basescu si Ponta

Matrozul sef muta primul si declara “barcagiul s-a dus la mare sa-i dea portul mascariciului national si sa manance o portie de mazare”. Protejata in blugi nu se lasa mai prejos si pluseaza cu un salt cu parasuta, dar barcagiul strange din dinti si nu spune nimic. Pana a doua zi cand fiecare isi primeste portia, nu de mazare, ci de ironii, acuze si insulte. Clasic, este la fel ca socrul sau nu-i asa?

Barcagiul lezat arunca vorbe in stanga si in dreapta asezonate cu déjà celebrul “nu candidez decat daca ma vreti si ma sustineti voi” (n.n. sa fie un plagiat din Costache Negruzzi sau se simte un fel de Lapusneanu?). Acelasi amator de plimbari cu barca pe ulita (n.n. offf ce o fi in sufletul lui Cosbuc) se teme sa nu fie atacat cu parasute mai ales ca in preajma sa nu mai sunt jandarmii-impingatori din Teleorman.

Citeste si: Ponta si Dragnea, doi politicieni intr-o barca ratacita pe ulita 

Atacul decisiv vine pe final, o intepatura care ne face sa ne intrebam daca domniei sale nu-i plac femeile sau nu-i plac parasutele (n.n. aici este putin probabil pentru ca s-a dat cu F-18 si i-a placut). Sau poate nu-i plac amandoua! Un lucru stim sigur: ii place mazarea! Bai nene, da’ ii place nu gluma! Atat de mult incat este in stare sa-i dea un port! Nu de alta, dar mazarea a ajuns sa aiba boabe mai multe decat firele de nisip de la malul marii si trebuie sa le raspandeasca undeva. Pai daca nici la Constanta nu mai gasesti mazare atunci unde?

In final trebuie adaugat si faptul ca mascariciul national nu putea sa se lase mai prejos decat seful sau barcagiu si intre doua vizite la sectie a lansat si imnul lu’ Mamaia in stilul lui Stefan cel Mare.

PS In loc de incheiere sa vedem cum mai stam in cadrul acestei campanii electorale:

Ponta se da cu barca
Basescu se da cu PMP
Udrea se da cu parasuta
Dragnea cu microbuzul
Iar UDMR se da cu toata lumea.

Sursa foto: cotidianul.ro