Sarbatoarea de Halloween in Casa de la Stefanesti

Sarbatoare mare in Casa de la Stefanesti. Concurentii au intrat in febra Halloween-ului fiecare cum a putut mai spectaculos. Niciunul dintre locatarii Casei nu a ratat ocazia de a opta pentru costume si masti originale care au avut darul de a crea fiori.

Toti au ales sa apara in platoul emisiunii deghizati in personaje inspaimantatoare, fiecare concurent incercand sa puncteze la capitolul originalitate.

Simpatice si joviale in viata de zi cu zi, fetele au apelat la machiaje si coafuri infricosatoare demne de adevarate filme de groaza.

Daca unii au ales machiaje sangeroase, altii au preferat tinutele mai excentrice si un machiaj mai “bland.” Machiajele au fost facute de fosta concurenta a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, Constantina.

Impresionati de operele de arta, prietenii tinerei i-au transmis mesaje de încurajare: “Tyna, te-am vazut azi de dimineata pe antenaplay.ro cum i-ai machiat si coafat pe unele fete din competitie pentru Halloween. Le-ai facut super , te pricepi foarte bine, esti maestra, o sa iei examenele cu brio. Felicitari”.

Sursa stire: spynews.ro