SARBATOAREA FLORIILOR, in Parcul Titan

Cetatenii Sectorului 3, si nu numai, sunt asteptati sambata, intre orele 10.00 si 22.00, in Parcul Titan, la “Sarbatoarea Floriilor in Parcul Artelor”, eveniment care deschide sezonul spectacolelor in aer liber din anul 2015, a anuntat Primaria Sectorului 3.

Astfel, cei mici, dar si cei mari sunt asteptati incepand cu ora 10.00 in Parcul Titan, in “Orasul Iepurasului”, unde vor avea loc expozitii de flori si iepurasi, ambele cu vanzare, precum si sesiuni de face painting si de modelare a baloanelor. Pe scena de pe malul lacului, trupa de teatru Gestual Art ii invita pe copii, parinti si bunici la spectacolul de teatru in aer liber “Iepurasul Rontaici si… Miti si Piti”. Actorii Teatrului National pentru Copiii “Abracadabra” impreuna cu Marian Ralea le vor spune “Povestea Florilor si Povestea Iepurasului”.

Totodata, in Parcul Titan va fi deschisa marea expozitie in aer liber “Invierea – istorie si traditii” si expozitii de icoane pe sticla, iar seara de la ora 18.00 pe scena vor urca Adrian Naidin si Gabriel Balasa, care vor sustine recitalul extraordinar “Ninsoarea Mieilor”.

Citeste si: ANM a anuntat cum va fi VREMEA de FLORII si de PASTE

De la ora 19.30 pe aceasi scena, peste 130 de artisti vor sustine Concertul Extraordinar de Paste editia a doua, dedicat principalelor confesiuni religioase din Romania. In Parcul Titan va putea fi ascultate creatii muzicale semnate de P. Constantinescu, G.F. Handel si J.S. Bach, in interpretarea tinerei generatii de solisti: soprana Irina Baiant, mezzosoprana Maria Jinga, tenorul George Ionut Varban si baritonul Catalin Toropoc acompaniati de Orchestra Simfonica Bucuresti, dirijata de Tiberiu Soare, precum si de Corul Accoustic, dirijat de Daniel Jinga.

Citeste si: Singurul TARG DE MIEI din Capitala va fi REDESCHIS la sfarsitul lunii

Concertul se va incheia pe acordurile inaltatoare ale Requiem-ului de Mozart.

“Sarbatoarea Floriilor in Parcul Artelor” va continua si duminica in Parcul Titan.

Intrarea va fi libera.

Sursa foto: facebook.com