Sarbatorile de iarna, marcate de CFR Calatori printr-un eveniment inedit

Anul acesta, CFR Calatori marcheaza Sarbatorile de Iarna in data de 10 decembrie, prin organizarea unui eveniment inedit, intitulat “Mos Craciun vine cu TRENUL despre copii” dedicat celor mici, cu implicare sociala in viata comunitatii.

Printre invitati se vor numara si copii dintr-un orfelinat din Bucuresti, unii dintre acestia vor merge poate pentru prima data in viata lor intr-o calatorie cu trenul si il vor intalni pe Mosul cel darnic. Grupul va calatori in trei vagoane care vor purta pentru o zi numele faimosilor reni ai lui Mos Craciun: Rudolf, Comet si Dancer.

De asemenea, copiii vor invata ca trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul inconjurator si ca regula de baza, pentru a calatori, este aceea de a avea un bilet.

Vagoanele vor fi transformate in adevarate ateliere de creatie, cu tema si atmosfera in Spiritul Craciunului. Timp de 5 ore, micutii vor participa interactiv la diferite actiuni: devin ‘calatori’ creativi, vor bricola din materiale reciclabile, vor
vizita celebrele Saloane Regale din Bucuresti si Sinaia si expozitia de Trenulete Electrice din Gara Sinaia. La intoarcere vor avea o mare surpriza, caci Mos Craciun ii va insoti, oferindu-le si un mic cadou.

„Mos Craciun vine cu TRENUL despre copii” este un eveniment organizat de CFR Calatori in parteneriat cu CNCF CFR SA, comunitatea online desprecopii.com, Ringier, HDH Brand Management, Cris-tim si Holy Molly.