UITA CE STIAI! Cele 5 tipuri de SARUTURI ORGASMICE care rivalizeaza cu FINALIZAREA

Sarutul este arma de baza a seductiei. Insa un sarut cu care sa-ti innebunesti de placere partenerul nu presupune doar un contact cu buzele si limba, ci un intreg arsenal de miscari: de la pozitia trupului, pana la atingerile usoare cu mainile. Iata cateva moduri sexy in care iti poti saruta iubitul:

Sarutul cu gemete

Stii cand mananci o prajitura delicioasa si nu te poti abtine sa nu inchizi ochii si sa scoti un geamat de placere? Ia imagineaza-ti cum s-ar simti iubitul tau sa te vada topita de placere atunci cand ii saruti gura. Asadar, presara sarutul cu mici zgomote care sa asigure un fundal sonor incitant.

CITESTE SI: 6 mituri sexuale spulberate. Pe cate dintre ele le credeai?

Sarutul cu atingeri

Dupa cum spuneam, un sarut nu se rezuma doar la contactul dintre buze si limba. Asadar, foloseste-ti mainile pentru a transforma o banala sarutare intr-un preludiu de nota 10. Plimba-ti mainile prin parul lui, apoi atinge-i cu varfurile degetelor linia gatului si coboara pe spate, cu miscari ferme, tot mai intense, astfel incat sa ii starnesti fiori de placere.

Sarutul presarat cu soapte

Fa din cand in cand cate o scurta pauza in care sopteste-i cateva cuvinte incitante in timp ce il privesti de aproape in ochi. Cuvintele tale rostite incet, sacadat, cu o tonalitate pasionala, dar si aerul cald pe care i-l vei trimite pe buze ii vor incita simturile.

Sarutul care mimeaza sexul oral

 Sarutul frantuzesc este, de departe, cel mai incitant mod de a-ti saruta partenerul. Doar ca pana si acest gen de sarut a evoluat, mai exact, a fost imbunatatit cu tot soiul de tehnici menite sa dea fiori. Prinde-i limba iubitului cu buzele ca si cum i-ai face sex oral. Ii vei starni imaginatia si ii vei aprinde foarte repede simturile.
 
CITESTE SI: Secretele femeilor care au succes la barbati

Sarutul vampirului

Recunosc sau nu, barbatilor le place sa fie dominati. E un joc pe care il joaca cu placere in timpul unei partide de amor. Iar un sarut ca la carte e un preludiu cu final asigurat. Prinde-i capul cu mainile, apoi saruta-l pasional si la final musca-i usor buza inferioara in timp ce ii privesti seducator gura. E o ipostaza extrem de erotica, ce ii va aminti cu siguranta de o scena dintr-un film de dragoste.

 

Sursa: ele