Sase FANTEZII SEXUALE pe care le au atat FEMEILE, cat si BARBATII

Toata lumea are cate un fetis, cate o FANTEZIE SEXUALA pe care vrea sa si-o indeplineasca. O echipa de cercetatori de la Universitatea din Montreal a realizat un studiu pe 799 de barbati si 718 femei, pe care i-a intrebat ce le place sa faca in ale amorului.

Rezultatele sunt de-a dreptul surprinzatoare. Iata cele 6 FANTEZII SEXUALE comune la femei si barbati.

1. 92% DINTRE FEMEI SI 88% DINTRE BARBATI VOR SA FACA DRAGOSTE, NU SEX

Surprinzator de-a dreptul, dar aceasta a fost cea mai votata ‘fantezie’. Cele mai multe femei si barbati doresc ca partida de amor sa fie asezonata cu petale de trandafiri, muzica in surdina si multe atingeri dragastoase, scrie teotrandafir.com.

2. 86% DINTRE FEMEI SI 81% DINTRE BARBATI NU CONCEP SEXUL FARA…

Lubrifiant. Cei care au raspuns la studiul cercetatorilor canadieni considera important locul in care facem dragoste, sentimentele dintre persoane si folosirea unor ‘ajutoare’ precum uleiurile speciale pentru ca partida de amor sa fie una reusita.

3. APROAPE 80% DINTRE PARTICIPANTII LA STUDIU PREFERA SEXUL ORAL

78% dintre femei spun da cand vine vorba despre sex oral, iar procentul in cazul barbatilor este de 87%.

4. SEX IN LOCURI NEOBISNUITE

Barbatii si femeile spun ca le place sa faca sex in locuri neobisnuite. Sexul in locurile publice nu mai este de mult un subiect tabu. Ideea e cu cine o faci, sustin respondentii.

5. SEXUL IN NATURA

Femeile si barbatii iubesc sa faca dragoste in locuri romantice: langa un lac, in padure, pe plaja. Apropierea de natura incheaga cuplurile, spune studiul.

6. SEX CU PERSOANE NECUNOSCUTE SAU CARE NU CORESPUND PREFERINTELOR PERSONALE

66% dintre femei si 83% dintre barbati nu au nicio problema cand vine vorba de sexul cu persoane necunoscute sau persoane care nu sunt genul lor.

Christian Joyal, autorul principal al studiul sustine ca fanteziile sexuale cele mai ciudate ocupa locurile codase in clasamentul realizat de sexologi si psihologi.

Autorul studiului sustine ca fanteziile sexuale exista in subconstientul fiecarei persoane, indiferent cat de mult ar nega acest lucru.

Sursa text: TEOTRANDAFIR.COM