Sase MEDALII DE AUR la KARATE, pentru COPIII din Sectorul 6

Campionatul National de karate Skdun individual, desfasurat in data de 7 martie in sala Apollo din Bucuresti, le-a oferit COPIILOR care frecventeaza cursurile de KARATE oferite in mod gratuit de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 o noua ocazie de a dovedi ca sunt cei mai buni, potrivit unui comunicat remis marti presei de Primaria Sectorului 6.

Astfel,  Dan Andrei a obtinut locul I atat la categoria kata cadeti masculin 9-8 kyu, cat si la categoria kumite –65 kg cadeti, Constantin Andrei a ocupat locurile I la categoria kata minicadeti 6 kyu si kumite minicadeti 36 kg, Ionita Santiago s-a clasat primul la categoria kata copii 3-7 kyu. Ionita Florin a obtinut medalia de argint la aceeasi categorie, precum si locul al II-lea la categoria kumite copii -30 kg.

Citeste si: PODIUM la karate, pentru copiii din Sectorul 6

Nici fetele nu s-au lasat mai prejos, Ariana Rosu urcand pe prima treapta a podiumului  la categoria kata copii 2-7 kyu.

Din anul 2011, cand au debutat cursurile de pregatire, copii karateka din sector au obtinut o medalie mondiala de aur si una de argint, doua medalii europene de aur si una de argint, 11 medalii nationale de aur, cinci de argint si doua de bronz.

La palmares se adauga trei medalii de aur si una de argint pe echipe la campionatele nationale.

Citeste si: Noi performante sportive pentru karateka din Sectorul 6. GALERIE FOTO

Cu varste intre opt si 12 ani, COPIII se antreneaza de doua ori pe saptamana, sub indrumarea sensei-ului Ciprian Apetre, in incinta Centrului de  Recreere si Dezvoltare Personala  ”Conacul Golescu Grant”, un spatiu orientat spre oferirea unor alternative sanatoase de petrecere a timpului liber, de recreere si dezvoltare a unei personalitati armonioase, prosociale, conform sursei citate.