Sase prostituate romance, ridicate de politia engleza de pe strazile din Londra

Sase tinere de origine romana au fost retinute de politia din Londra in urma unei razii in cartierul Harrow.

Romancele, care practicau cea mai veche meserie din lume pe strazile din Londra, spun ca sunt nevoite sa se prostitueze deoarece nu primesc locuri de munca din cauza etniei. Una dintre prostituate, in varsta de 26 de ani, care isi spune “Cristal”, era cu un client in momentul in care a fost prinsa, ea spunandu-le politistilor ca are trei copii si ca altfel nu are cum sa ii intretina. “Am plecat din Romania pentru ca era foarte greu. Aici pot castiga bine – 2.000 de lire pe saptamana. O fac pentru o viata mai buna pentru mine si pentru copiii mei. Cand sunt cu un client, singurul lucru la care ma gandesc sunt copiii mei”, a declarat romanca. Aceasta a precizat ca nu vrea ramana definitiv la Londra. Ea a adaugat ca dupa ce strange bani, vrea sa se intoarca in Romania si sa deschida o afacere.

O a doua romanca, “Sally”, de 24 de ani, a declarat ca are un copil de patru ani. Ea a spus ca iubitul sau stie ca face curatenie si ca daca acesta o sa afle adevarul, o va ucide.

Romancele au declarat ca atunci cand au ajuns la Londra au cautat locuri de munca normale, dar sustin ca nimeni nu le-a angajat din cauza etniei. Acestea s-au ales doar cu avertismente din partea politiei, pentru ca locuiesc legal, iar clientii lor nu au depus plangeri.

Sursa foto: libertatea.ro