MAE: Romanii implicati intr-un ACCIDENT FEROVIAR la PLOVDIV au suferit RANI USOARE.UPDATE

UPDATE 14:00 Romanii aflati in trenul care circula pe ruta SOFIA – ISTANBUL, care a fost implicat intr-un INCIDENT FEROVIAR in apropierea GARII PLOVDIV au suferit RANI USOARE, care nu au necesitat SPITALIZARE. Ei si-au continuat calatoria spre Turcia, informeaza, luni, Ministerul Afacerilor Externe, intr-un raspuns la solicitarea Agerpres.

Potrivit sursei citate, informatiile au fost obtinute de Ambasada Romaniei la Sofia de la autoritatile bulgare competente, ele referindu-se la circumstantele producerii incidentului si la starea de sanatate a cetatenilor romani.

STIRE INITIALA

SASE ROMANI au fost RANITI, intr-un ACCIDENT FEROVIAR care s-a produs duminica seara, in orasul PLOVDIV din BULGARIA. ACCIDENTUL FEROVIAR s-a produs cand o locomotiva a lovit primul vagon al unui tren ce efectua cursa Sofia-Istanbul, relateaza agentia de presa bulgara Novinite.

Potrivit postului national de radio din BULGARIA, mecanicul locomotivei efectua manevre de atasare la tren, la o viteza de cel putin 15 kilometri pe ora. ACCIDENTUL FEROVIAR a avut loc cand trenul era oprit in gara din PLOVDIV, al doilea oras ca marime al BULGARIEI.

CITESTE SIAUTOCAR ROMANESC, IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT IN MAREA BRITANIE

Cei SASE ROMANI, impreuna cu o femeie din Bulgaria care a fost de asemenea ranita, au fost transportati la spital. Ceilalti aproximativ 60 de pasageri din tren si-au continuat drumul cu un alt mijloc de transport.

Sursa foto: novinite