SATU MARE: Ancheta a Politiei privind EXPLOZIA de la strand

Politistii au declansat o ANCHETA in cazul EXPLOZIEI produse la strandul termal din comuna Acas, judetul Satu Mare, unde un copil de sase ani si parintii acestuia au fost grav RANITI.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Satu Mare, Camelia Cosma, a declarat, marti, ca din primele cercetari s-a stabilit ca a EXPLODAT o conducta de apa termala situata intr-o incapere destinata bailor la vana.

Citeste si: TREI RANITI IN URMA UNEI EXPLOZII LA STRAND, DOI ADULTI SI COPILUL LOR, ADUSI IN CAPITALA CU UN AVION MILITAR

“Politistii au inceput verificari in cazul EXPLOZIEI de la strandul Acas pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs EXPLOZIA, dispunerea masurilor legale care se impun in acest caz si tragerea la raspundere a eventualilor responsabili de producerea incidentului.

Din primele cercetari s-a stabilit ca intr-o incapere destinata bailor la vana ar fi EXPLODAT o conducta de apa termala, iar doi adulti, sot, sotie si copilul minor al acestora, aflati in incapere, au suferit leziuni. S-au ridicat diverse obiecte din incapere de catre politisti si se va stabili cauza EXPLOZIEI”, a spus Coman, citata de Mediafax.

O angajata a strandului a declarat, marti, ca in incaperile bailor la vana este interzis fumatul, iar barbatul RANIT in EXPLOZIE ar fi fumat.

“I s-a atras atentia domnului respectiv, la fel cum li se spune tuturor turistilor, sa nu fumeze, fiind vorba despre apa sulfuroasa, dar dansul a fumat. In urma EXPLOZIEI s-au spart usa si tavanul incaperii. Si la strand se face o verificare sa se vada daca s-au respectat toate cerintele”, a spus aceasta.

Strandul termal din Acas este proprietate privata si apartine unor oameni de afaceri din Baia Mare.

Citeste si: EXCLUSIV VIDEO MONDONEWS! INCIDENT SOCANT LA MAMAIA! TANAR SALVAT DE LA MOARTE DINTR-UN BOLID DE LUX IN CARE SE SUFOCA!

Deflagratia s-a produs, luni, in jurul orei 18.00, iar in urma acesteia un copil de sase ani si parintii acestuia au suferit ARSURI grave.

Potrivit medicilor, cei doi adulti au suferit arsuri pe 70 – 80 la suta din corp, iar copilul pe 50 – 60 la suta din suprafata corpului, toti trei fiind preluati de un avion militar si transportati la spitale din Bucuresti.

Sursa foto: click.ro