SATU MARE: Un INCENDIU DEVASTATOR s-a soldat cu MOARTEA a trei ADULTI si trei COPII

Un INCENDIU DEVASTATOR a avut loc joi noapte la SATU MARE. O casa a fost cuprinsa de flacari, iar TREI ADULTI si TREI COPII au MURIT carbonizati, informeaza postul B1 TV. La spital a ajuns si o femeie, cu arsuri pe fata si pe mana dreapta. Cauza probabila a INCENDIULUI a fost o scanteie cazuta dintr-o soba improvizata.

”In cursul acestei nopti, in jurul orei 1 si 4 minute, ISU Somes – SATU MARE a fost anuntat despre producerea unui INCENDIU la o casa de locuit improvizata in municipiul SATU MARE. La sosirea echipajelor de interventie se degaja o mare cantitate de fum. Intreaga locuinta construita in cea mai mare parte din material lemnos fiind cuprinsa de flacari.

CITESTE SI: INCENDIU de proportii la un DEPOZIT de MOBILA din CAPITALA 

Din nefericire, pompierii si paramedicii satmareni au gasit un numar de 7 VICTIME, dintre care 6 CARBONIZATE, respectiv trei ADULTI si trei COPII, a saptea persoana o femeie care suferea de arsuri de gradul doi in zona fetei si a membrelor. Dupa acordarea primului ajutor a fost transportata la unitatea de primiri urgente din SATU MARE.

Cauza probabila a INCENDIULUI o reprezinta jarul sau o scanteie cazuta pe materiale combustibile aflate in imediata apropiere a unui mijloc de incalzire improvizata, o soba improvizata”, au declarat reprezentantii ISU SATU MARE.

CITESTE SI: INCENDIUL PUTERNIC din DELTA VACARESTI a fost STINS 

Sursa foto: adevarul.ro