SCANDAL ADI MUTU si SABIN ILIE S-AU BATUT ca in filme intr-un RESTAURANT din BUCURESTI

In primavara asta se poarta scandalul intre fotbalisti. De data aceasta insa a curs si sange, dupa ce doi fosti internationali romani s-au batut ca doi luptatori intr-un ring de K1. Mai exact, ADRIAN MUTU si SABIN ILIE s-au intalnit intr-un restaurant din Capitala si s-au pus la un sprit, ca doi vechi prieteni, informeaza wowbiz.ro.

“Totul era bine si frumos, pana cand au inceput sa se imbete si vorbeasca de fotbal. Cei doi s-au tot contrazis, iar totul a degenerat.  ADI MUTU a inceput totul. I-a zis lui SABIN ILIE ca fratele sau, ADRIAN ILIE, nu a fost mare fotbalist si ca nu a realizat nimic pentru fotbalul romanesc. SABIN ILIE n-a mai rezistat si a sarit la bataie. S-au lovit in ultimul hal, ADI MUTU s-a ales cu buza sparta, iar SABIN ILIE- cu niste vanatai pe la ochi. A fost meci egal, ca sa zic asa. Oricum a fost un scandal urat rau de tot”, a dezvaluit unul dintre martorii oculari pentru sursa citata.

CITESTE SI: HALUCINANT: ADI MUTU este acuzat de TENTATIVA de ASASINAT

ADI MUTU si SABIN ILIE sunt cunoscuti ca fiind doua firi foarte conflictuale atunci cand consuma alcool. MUTU si ILIE au la activ o gramada de scandaluri si batai la bautura. In trecut, SABIN ILIE a avut si mari probleme cu casinoul, acolo unde si-a pierdut aproape toate averea.

CITESTE SI: IAR S-A IMBATAT ADI MUTU! Transferul atacantului roman la PUNE CITY este in pericol

Sursa foto si text: wowbiz.ro