SCANDAL BACALAUREAT 2013: Un elev de la Liceul Dimitrie Bolintineanu face dezvaluiri socante

BACALAUREAT 2013. Scandalul de frauda de la BACALAUREAT, inceput luni la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, continua. Au aparut dezvaluiri incredibile facute de un fost elev al liceului, care sustine ca profesorii acestei institutii erau obisnuiti sa ia spaga de mai multi ani. S-a mers atat de departe ca elevii primeau sibiectele rezolvate, astfel incat sa garanteze o nota de 7 sau 8.

Absolvent al Liceului Dimitrie Bolintineanu in anul 2007, tanarul a povestit ca inca de atunci se strangeau bani pentru a fi dati membrilor comisiei de BACALAUREAT. Mai mult, legea spagii era respectata in fiecare an in acest liceu, iar absolventii care dadeau bani, treceau examenul de BACALAUREAT fara probleme.

BACALAUREAT 2013: Profesorii le dadeau elevilor subiectele rezolvate

Fostul elev al Liceului Dimitrie Bolintineanu a povestit ca toti membrii comisiei de BACALAUREAT primeau spagi, iar elevii primeau subiectele rezolvate, astfel incat garantau note de 7 sau 8.

“Primeau spagi, primeau tot ce se putea da, de la cap, pana la ultimul om din comisie. Profesorii pur si simplu veneau cu subiectele rezolvate. Se strangeau cam 800 de mii de lei de elev. Subiectele erau rezolvate in asa fel incat sa iei un 7, 8 maxim. Erau fituici date de catre profesori elevilor, se mergea din mana in mana, pana la ultimul elev”, a spus tanarul. 

Foto: Realitatea TV