Scandal Casa Regală. Acuzații de viol în plin proces de paternitate

Scandalul de la Casa Regală a României capătă proportii nebănuite. Acesta a devenit oficial după ce Principesa Elena a transmis un comunicat dur la adresa fiului ei Principele Nicolae. Nicoleta Cîrjan a reacţionat imediat ce discuţia asupra paternităţii fiicei sale, Iris Anna, a revenit în actualitate.

“Pentru ultima oară, vă reamintesc: nu am refuzat niciodată să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar şi prin tragere la sorţi). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toţi cârcotaşii mei: dacă are intenţii bune referitor la copilul lui de ce refuză să facă două teste?”, a scris Nicoleta Cîrjan pe Facebook.

Contactată de cancan.ro, Nicoleta Cîrjan a transmis următoarele: “Vă mulţumesc frumos pentru interes, dar am decis în continuare să nu acord interviuri nimănui. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”.

Reacția dură a Principesei Elena în scandalul de la Casa Regală

Principesa Elena a transmis ieri, printr-un comunicat emis de Casa Regală, un mesaj la adresa fiului ei, Principele Nicolae. Mama lui Nicolae aminteşte de scandalul paternităţii în care a fost implicat fiul său. Ea susţine că Regele Mihai i-a transmis nepotului său că este “profund întristat” că acesta nu a făcut nimic pentru a clarifica dacă Iris Anna este sau nu fiica lui.

“Sunt foarte dezamăgită şi îngrijorată de faptele fiului meu, Nicolae. Prin comportamentul său din zilele trecute, Nicolae a nesocotit intimitatea, suferinţa şi demnitatea tatălui meu, Regele Mihai.

I-am transmis lui Nicolae faptul că Regele nu doreşte să-l vadă din cauza comportamentului său lipsit de principii morale. Chiar Regele, primind vestea căsătoriei fiului meu, i-a transmis lui Nicolae, într-o scrisoare privată din 4 august 2017, că este profund întristat că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil, o fetiţă de aproape doi ani. Aceasta arată o lipsă de responsabilitate inacceptabilă.

La cea mai recentă vizită a mea la Aubonne tatăl meu mi-a confirmat personal decizia de a nu-l primi pe Nicolae, lucru cunoscut de fiul meu. Regele Mihai a făcut cunoscut, de câteva ori chiar în scris, că motivul deciziei de a-i retrage lui Nicolae titlul regal este că fiul meu nu are calităţile necesare pentru o poziţie în Casa Regală a României.

Faptele lui Nicolae din aceste zile sunt profund greşite, moral şi uman. Fiul meu a dat dovadă de dispreţ faţă de România, faţă de poporul ei şi faţă de principiile Casei Regale. Pentru mine, ca mamă, acest aspect este devastator”, a transmis Principesa Elena, printr-un comunicat al Casei Regale.

Replica defensivă a Principelui Nicolae

“Cunoscându-l atât de bine, nu cred că el este cel care a decis ca noi să nu ne mai vedem. Dimpotrivă, ştiu că şi-ar fi dorit mult. Le reamintesc tuturor că iubirea şi respectul unui popor se câştigă, nu se obţin cu forţa!”, a reacţionat Principele Nicolae într-un comunicat. Ulterior, la TV, Principele Nicolae a spus că “nu este normal” să nu fie lăsat să îşi vadă bunicul. Mai ales “fără explicaţii”. “Nu ştiu ce este corect până la urmă”, a adăugat Principele Nicolae referindu-se la scandalul de la Casa Regală.

Text halucinant al Nicoletei Cîrjan, pe blog: “De ce m-a violat”

Nicoleta Cîrjan o năştea în luna februarie a anului trecut pe Iris Anna, presupusa fiică a Principelui Nicolae. La câteva luni distanţă, în august, Nicoleta Cîrjan scria un text halucinant pe blogul ei. Text, structurat ca o poezie, pe care l-a intitulat “De ce m-a violat”. Textul pare să facă referire la povestea dintre ea şi Principele Nicolae.

Mai întâi am ţipat la el

“Du-te-n p***a mă-tii,

Lasă-mă în pace”

El a spus că nu, că degeaba zic aşa,

Ştie el mai bine că are loc pe tron în mintea mea.

Apoi,

L-am dat afară pe uşă, el a intrat pe geam

I-am dat un şut în fund şi două capace peste ureche,

El a spus că pot să îl omor în bătaie, că oricum nu pleacă. Ah, şi că de fapt nici moarte nu are. Ha! (…)

Tâmplele zvâcneau, un vuiet îngrozitor îmi ocupa mintea.

Mă violase încontinuu timp de 24 de ore.

Deşi am mâncat, m-am plimbat, am lucrat, am adormit şi leşinat în timpul ăsta, el nu m-a lăsat.

A stat acolo pe mine.

A fost unul dintre cele mai intense din viaţa mea (…)

Înfrigurată şi întărită am ieşit goală din baie,

El mă aştepta după colţ.

“Hei, eşti gata? Hai să o luăm de la început”

Am trecut pe lângă el. Mi-am ţinut respiraţia.

El m-a prins de mână şi mi-a zis

“Iar faci pe nebuna? Nu mă mai enerva”

M-am întins pe pat cu faţa în sus, fără să gândesc ceva, fără să rostesc vreun cuvânt”, scria Nicoleta Cîrjan pe blogul ei.

Citeste articolul integral AICI.

Sursa text: cancan.ro