DECIZIE de ULTIMA ORA luata de GUVERN in privinta MARCII STEAUA. REACTIA lui GIGI BECALI

SCANDAL ARMATA v FC STEAUA. GUVERNUL ROMANIEI a hotarat sa scoata la licitatie marca STEAUA, recastigata de Clubul Sportiv al Armatei (CSA) in urma cu doi ani. GUVERNUL ROMANIEI va sublicentia marca STEAUA, iar pretul de pornire este de 3.694.220 de euro pe an, plus TVA, conform Profit.ro.

UPDATE: “Abia acum se intampla un lucru normal. Ei au o marca, au stabilit un pret si o scot la licitatie. Pretul corect va fi cel cu care se va cumpara. Eu daca fac licitatie si vreau sa vand Palatul cu 100 de milioane de euro nu vine nimeni! Eu cred ca pretul va fi mult mai mic”, a spus Gigi Becali la postul Romania TV.

Intrebat daca se va prezenta la licitatie, Gigi Becali a raspuns: “Nu ma intereseaza acum! Plus ca trebuie sa platesc 10% taxa de participare. Nu cred ca va veni nimeni la prima strigare”.

STIRE INITIALA

Asadar, cei interesati sa aiba in proprietate MARCA STEAUA timp de un an ar trebui sa plateasca o suma impresionanta, demna de bugetul unui club de Liga 1. Deocamdata nu exista informatii despre persoanele interesate sa plateasca aceasta suma.

In momentul in care Armata a castigat MARCA STEAUA in urma cu un an, o companie viticola si un cabinet de avocatura si-au manifestat intentia. Totusi, sumele oferite la acel moment pentru achizitia definitiva a MARCII STEAUA erau de ordinul sutelor de mii de euro. Daca MARCA STEAUA nu va fi sublicentiata la prima licitatie, se va organiza inca una.

Sursa foto: sport