Scandal cu ARME ALBE intre doi frati din Vaslui

Un ADOLESCENT de 16 ani din localitatea Feresti, judetul Vaslui, a ajuns in STARE GRAVA la spital, luni seara, dupa ce a fost INJUNGHIAT in spate cu un cutit de fratele sau in urma unui conflict in familie.

Conform politistilor vasluieni, tanarul de 20 ani si-a injunghiat in spate fratele cu patru ani mai mic cu un cutit de bucatarie, in urma unui conflict spontan izbucnit in familie, pe fondul consumului de alcool.

Citeste si: FOTO. Si-a UCIS baietelul de numai 5 ani si a descris AGONIA lui pe internet!

Se pare ca adolescentul de 16 ani a incercat sa-si apere mama, in timp ce ar fi fost agresata in locuinta de catre fiul mai mare al femeii, cercetat in prezent de catre politisti pentru tentativa de omor.

“Politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui, sub coordonarea procurorului criminalist, au inceput cercetarile in acest caz, pentru tentativa de omor. Aceasta incadrare juridica a faptei s-a stabilit in baza diagnosticului medicilor, respectiv plaga injunghiata hemitorace drept, pneumotorax drept si emfizem subcutanat, dupa ce s-a constatat ca victimei i-a fost pusa viata in pericol”, a declarat responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Alina Tonica pentru Mediafax.

Citeste si: Doi tineri abia casatoriti, DECAPITATI de familia miresei

Conform anchetatorilor, presupusul agresor s-a spalat de sange dupa ce si-a injunghiat fratele si a apoi a fugit de acasa, in prezent fiind cautat de catre politisti.

Sursa foto: cotidianul.ro