Scandal de Revelion. Gigi Becali la un pas de bătaie: Dacă îi dădeam un pumn, îl adormeam direct

Gigi Becali  a avut o altercație cu Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu, în Poiana Brașov în Ajunul Anului Nou.

Update: Bogdan Ionescu – Syda şi-a susţinut punctul de vedere cu privire la conflictul avut cu Gigi Becali. Fostul ginere al lui Băsescu a confirmat că a părăsit localul în care se afla, dar nu ca urmare a faptului că patronul FCSB l-a obligat, ci din bun-simţ, pentru că a vrut să evite ca neînţelegerea să degenereze.

“Eram în holul hotelului, la bar, însoțit de o domnișoară când domnul Becali a venit și a început să mi se adreseze. Copiii mei erau în hol când domnul Becali a început să adreseze afirmații calomnioase la adresa mea, la adresa familiei. Eu cred că locul lui e la ospiciu. Acest personaj minte cu o așa ușurință și dă niște variante care nu au nicio legătură cu realitatea încât mă lasă cu gura căscată! Se leagă de fostul meu socru, de eliberare, e o chestie care mă depășește. Este o răzbunare personală care deja a întrecut orice limită. Nu se pune problema de scandal. Am plecat acompaniat de urletele lui. Cei șapte ani de acasă m-au ținut să nu alimentez acest scandal. Nu am interdicție în Poiană, e tarlaua maică-sii?”, a declarat Bogdan Ionescu pentru spynews.ro.

Stire initiala

Gigi Becali a relatat la România TV altercaţia cu Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu, care a avut loc într-un restaurant din Poiana Brașov. Latifundiarul a declarat că a avut un conflict verbal cu Bogdan Ionescu și că acesta din urmă s-a speriat atât de tare încât nu a mai venit la petrecerea de Revelion pe care urmau să o facă în același loc.

“Mă faceţi să rad, sarea Syda la mine sa ma bata. I-am spus în glumă că Băsescu nu mi-a dat grațierea. Atunci el a spus nu știu ce, după care i-am spus să tacă din gură, continuând să vorbească urât. Eu îl bat cu o mana. Il bat cu mana lui. Cum sa ma bata Syda. I-am dat si interzis sa mai stea in Poiana Braşov. A plecat şi nu a mai venit sa faca Revelionul la Teleferic unde trebuia sa il faca. Eu dacă îi dădeam un pumn lui Syda îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a fost norocul lui, că nu s-a ridicat de pe scaun. Dacă se scula de pe scaun îl loveam, nu  poți lovi un om care stă pe scaun”, a declarat Gigi Becali.

Sursa foto: sport