SCANDAL. DUMITRU DRAGOMIR i-a turnat, de frica, la DNA pe BECALI, COPOS si BADEA

ORACOLUL din BALCESTI recunoaste ca i-a turnat, de frica, la DNA pe cativa dintre greii fotbalului romanesc. Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, DUMITRU DRAGOMIR, a anuntat, miercuri seara la postul de televiziune Dolce Sport, ca le-a oferit procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) mai multe inregistrari video cu GIGI BECALI, GEORGE COPOS si NICOLAE BADEA.

DUMITRU DRAGOMIR a dezvaluit ca in perioada in care a condus LPF a impanzit sediul forului cu microfoane si camere de filmat pentru a-i inregistra pe patronii cluburilor din Liga 1. Acum, DUMITRU DRAGOMIR  spune ca inregistrarile cu discutiile din sediul Ligii au ajuns pe mana procurorilor DNA.

CITESTE SI: DUMITRU DRAGOMIR A LANSAT NISTE ACUZATII GRAVE LA ADRESA LUI PONTA SI DRAGNEA

“Multe filmari le-am dat procurorilor DNA, am copii dupa ele. Imi era frica de GIGI BECALI, NICOLAE BADEA, GEORGE COPOS, nu de justitie. Un om fara frica nu poate trai in societatea noastra”, a afirmat DUMITRU DRAGOMIR la postul de televiziune Dolce Sport.

DUMITRU DRAGOMIR a explicat apoi ce contin acele inregistrari ce au ajuns la DNA. “Am bagat microfoanele si camerele de filmat peste tot in Liga. Pe birouri, pe hol, peste tot. Am totul filmat din ultimii 10 ani. Sunt Adunari Generale. Eu ma feream sa mai propun si sa votez. Deschideam subiectul, iar altii il votau”, a completat DUMITRU DRAGOMIR.

DUMITRU DRAGOMIR a pierdut alegerile pentru sefia LPF in noiembrie 2013, in fata lui Gino Iorgulescu. MITICA de la LIGA este implicat in doua dosare instrumentate de procurorii anticoruptie – cel al dezafilierii clubului Universitatea Craiova si RCS-RDS.

Sursa foto: sport