SCANDAL ELECTORAL LA BELCIUGATELE! Ginerele unui fost primar PSD a tras asupra unui consilier PNL

Scandal electoral la Belciugatele, in judetul Calarasi. Ginerele unui fost primar de la PSD a tras mai multe focuri de arma asupra unui consilier PNL, care mergea sa verifice situatia unor bannere electorale. 

Consilierul PNL a fost blocat in trafic de masina social-democratului. Liberalul mergea sa verifice situatia unor afise electorale rupte, iar la un moment dat a fost oprit in trafic de fostul primar al comunei Belciugatele. Consilierul si-a chemat in ajutor fratele.

Citeste si: Spotul “USL traieste”, interzis de CNA

Dupa ce i s-au adus mai multe injurii, consilierul liberal a aruncat un ou pe parbrizul fostului primar PSD, moment in care ginerele primarului a scos arma si a tras trei focuri.

Politistii au gasit trei cartuse goale la fata locului si in prezent cerceteaza imprejurarile care au dus la producerea acestui incident.

Citeste si: BEJ Braila a admis cererea PNL si a dispus inlaturarea afiselor electorale cu insemnele USL

Despre fostul primar nu se stie nimic la aceasta ora, insa consilierul liberal s-a prezentat in aceasta dimineata la sectia de politie. Cei doi nu se afla la primul conflict, consilierul PL fiind atacat in urma cu ceva timp de fostul primar PSD cu o ranga.