SCANDAL HEXI PHARMA: Directorul general FLORI DINU dezminte acuzatiile

Directorul general HEXI PHARMA, FLORI DINU, sustine ca nu a oferit niciodata spaga vreunui medic in numele firmei pe care o conduce, pentru a obtine contracte cu spitalele. “Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele HEXI”, a declarat FLORI DINU pentru B1 TV.

Precizarile vin dupa ce un medic microbiolog a dezvaluit pentru Tolo.ro ca aproape toate firmele de biocide dadeau bani pentru a castiga contracte cu spitalele, dar HEXI PHARMA platea mai mult. Medicul, care a lucrat zece ani la Institutul Cantacuzino, iar alti zece intr-un spital de urgenta din Bucuresti, a relatat pentru sursa citata o intalnire cu FLORI DINU.

CITESTE SI: SCANDALUL HEXI PHARMA: DIRECTORII DE SPITAL IAU SI 30% DIN CONTRACTE, O PARTE DIN BANI MERG LA PARTIDUL CARE-I PROTEJEAZA!

Doctorul spune ca directorul HEXI PHARMA l-a intrebat cat a oferit firma Anios pentru a obtine un contract, iar apoi i-a spus ca ofera dublu si a dus mana la geanta pentru a scoate plicul cu bani. FLORI DINU a sustinut ca ceea ce povesteste medicul nu s-a intamplat si ca este vorba despre o calomnie.

“Contextul descris nu imi suna cunoscut in niciun fel, nu s-a intamplat nici macar partial, este o calomnie sau o inventie. Daca exista aceasta doamna doctor, o rog insistent sa mearga sa depuna marturie la Parchet”, a precizat FLORI DINU pentru B1 Tv.

Sursa foto: realitatea