SCANDAL in ALDE: Un fost MINISTRU ii face VANT din PARTID lui DANIEL CONSTANTIN

Fostul ministru Andrei Gerea, vicepresedinte ALDE, a afirmat, miercuri, ca Daniel Constantin “si-a cam inchis toate usile” in partid, dupa ce a spus ca va contesta deciziille privind Congresul in instanta, comparand actiunile sale cu cele ale membrului ALDE care s-a pozat “in chiloti” in fata Parlamentului, informeaza News.ro.

De altfel, despre Dumitru Zmau, cel care s-a pozat astfel in semn de protest, Gerea a afirmat ca nu l-a recunoscut, dar ca acesta are probabil nevoie de “un control”.  “Nu cred ca face de ras ALDE” a mai spus Gerea, despre fostul copresedinte ALDE Botosani. Gerea spune ca nu intelege de ce Daniel Constantin doreste sa conteste in instanta deciziile Delegatiei Permanente a ALDE, dar si de ce alti fosti membri PC contesta decizii in filiale, dand ca exemplu cazul din Arges.

“Nu recunoaste un for la intrunirea caruia a participat prin propria semnatura. Eu cred ca Daniel Constantin si-a cam inchis toate usile in ALDE”, a spus fostul ministru. “Convocarea si hotararea Delegatiei a fost semnata inclusiv de colegii proveniti din PC, adica domnul Constantin isi contesta proprii colegi, cu alte cuvinte. Exact cum nu pot sa comentez despre acest domn, care a stat in chiloti in fata Parlamentului, as putea, la o anumita scara, sa consider ca si aceste actiuni ale lui Daniel Constantin oarecum seamana”, a spus Gerea.

Poza era una mai veche, insa Zmau a reluat-o, ca un atac la Daniel Constantin, si apoi a sters-o, in urma comentariilor aparute in presa locala. Copresedintele ALDE Daniel Constantin a declarat marti, la Parlament, ca nu este “santajabil”, motiv pentru care colegii sai au depus la Comisia de etica si arbitraj a partidului o contestatie cu privire la lucrarile si deciziile Delegatiei Permanente, iar in zilele urmatoare va fi depusa si contestatia si in instanta.

Sursa foto: